Visie


Catering op locatie is een bijzonder fenomeen en verdiend dan ook bijzondere aandacht in een plan van aanpak.

Sfeerbeleving, entourage, representatie en affiniteit spelen in onze visie een zeer belangrijke rol in het welslagen van het project.

Een doordachte uitvoering, met name ten aanzien van de wensen van de opdrachtgever, in combinatie met onze visie qua bedrijfsvoering zal uiteindelijk leiden tot een sfeervolle ambiance en tevreden bezoekers c.q. gasten!

Bedrijfsprofiel


Van Gelder Catering is een Gronings bedrijf met ruim 20 jaar ervaring in het verzorgen van catering in de ruimste zin van het woord.

Onze bedrijfsstructuur is er op gericht om moeiteloos een diversiteit aan projecten van catering te voorzien en/of te organiseren, ongeacht de aard, omvang en duur.

Wij richten ons met name op de publiekscatering van stadions, topevenementen, popfestivals en tevens op het verzorgen van bedrijfs-, studenten-, thema- en tuinfeesten.

Daarnaast verzorgen wij de catering van barbecue’s, luxe buffetten en priveparty’s.

Om bovenstaande in goede banen te leiden geven directie en stafleden leiding aan 70 medewerkers welke zorgdragen voor een perfecte uitvoering op maat conform de wensen van de opdrachtgever. Ingezet personeel heeft per definitie aantoonbare ervaring en heeft kennis van zaken, is stressbestendig en is uiteraard klantvriendelijk.

Verder is het onze kracht dat wij beschikken over een uitgebreid wagenpark van koelvrachtwagens, koelaanhangers, verkoopwagens, snackwagens, kassawagens, partytenten, verkooptenten (30×5), decorstukken en een gebruiksklare voorraad aan horecabenodigheden voor iedere locatie.

Derhalve is geen project ons te klein of te groot en kunnen we snel beslissen over inzet en uitvoering. Bovendien maakt ons bedrijf gebruik van een veiligheids- en HACCP-plan, conform de eisen van diverse overheden en de voedsel- en warenautoriteiten, zodat we exact weten hoe inspecteurs van genoemde diensten het graag zien, maar bovenal hoe ze het beslist niet willen zien…